Tillbaka till Skåne

Jag (Lucas) och Robin drog ner till Skåne igår för att ge kusten ett försök. Vi skulle fiska havsöring runt omkring Höganäs under dagen. Sedan några dagar tillbaka så har det varit blåsigt och kallt men fredagen såg lovande ut. 

Vatten nivån var ca 70cm högre än sist vi var nere. Det var svårfiskat trots fina förhållanden.
Det mest spännande som hände under dagen var precis när vi började fiska och Robin föll på en sten ute i vattnet, trots att han försökte parera snesteget så föll han och gick under vattnet. Som tur var så var han påklädd tätt packad så det kom inte in speciellt mycket vatten. 

Det var en härlig dag med varma solstrålar i ansiktet och lugna vindar. Känslan av att våren snart är här. Hamburgaren och ölen (Höganäs Local IPA) på Garage smakade lika bra som vanligt!