En statusuppdatering

Såg på bloggen att 27:e Juni var senaste inlägget på Flugfiskebloggen..

Jag har fått ett par mail och kommentarer från följare om varför bloggen aldrig uppdateras och folk undrar om jag slutat blogga om flugfisket. Jag blir glad av att folk skriver och frågar och jag har verkligen saknat att kunna lägga tid på bloggen. Saken är den att jag har inte fiskat speciellt mycket de senaste månaderna. Dels på grund av mitt jobb som varit intensivt och dels på grund av min familjesituiation och vårt boende som förändrats.

I samma veva som vi tog det stora flyttlasset från vår lägenhet i Björlanda Kile så fick jag och Karin avbryta och åka och förlösa vår lilla kille Harry! Riktigt kul att få en unge till och ge Signe ett syskon! Signe skall lära honom allt hon kan om fiske och flugbindning säger hon stolt...

Sedan dess har det blivit några sporadiska gäddpass i Svartedalen och Stora Hällungen med ett tiotal landade gäddor. Kul att utforska nya vatten! 

--

BORNHOLM

Men nu är det snart dags för fiske igen! Jag och ett gäng från västkusten skall åka till Bornholm där vi möter upp ett gäng sköna lirare från Östkusten. Vi skall köra en go fiskehelg efter havsöring där öst möter väst!  

Har försökt smyga in lite flugbindning för att fylla askarna inför resan! 

Vi är alla gött taggade och hoppas på riktigt grov havsöring! Jag kommer skriva om helgen och försöka uppdatera bloggen så snart det går. Nu ser jag verkligen fram emot en go fiskerasa!