Senaste tidens fiske

Den senaste tidens fiske har mestadels bedrivits på kusten efter havsöring. Tyvärr med ganska dåligt resultat. Vi har varit ute flera kvällar och nätter och hoppats på att träffa en riktig sommarmask natt. Då musselmasken svärmar och havsöringarna är helt galna och frossar i ytan. Men än så länge har vi inte sett en enda mask i vattnet.. Kanske beror det på att värmen inte riktigt kommit, eller att det varit så blåsigt den senaste tiden på kusten. Ofta är det just vid den här tiden då vi brukar ha kalasfiske hela natten långt in på morgonen. 
Masken fördrar lugna stilla nätter och 16-17 grader i vattnet ungefär.  

Hur har ditt havsöringsfiske varit det senaste, har du sett någon mask i vattnet där du fiskar? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

 

I söndags bestämde jag (Lucas) och Alexander att vi tar ett pass i den vackra Säveån istället. 

Fliken "ÄVENTYR" är nu uppdaterad med bild och text från vår kväll i Säveån i söndags. Säveån är en underbar å som är väl värt ett besök!

Klicka här för att läsa inlägget.