Ett kort kvällspass

Jag (Lucas) mötte upp Albin runt 18 tiden. Vi drog söder ut mot kungsbacka för att fiska av ett par vikar.

Ganska snabbt fick jag ett hårt hugg och fast fisk. Jag trodde fisken var en havsöring i modell större då den fajtades som en större fisk, den gick och stångade i djupet. Efter en bra kamp med några mindre rusningar fick jag in den, det visade sig vara en fisk runt 40+cm.

Riktigt stark fisk för sin storlek. Fisken tog en naturtrogen, olivgrön/beige räka.

En stund senare i en annan vik ser jag en rejäl rygg bryta ytan precis framför mig, jag lägger flera kast i solfjäderform men utan en känning av fisken.

När solen gått ner har Albin ett litet hugg brevid ett litet rev. Nytt kast och nu drar det i på riktigt. Fajten blir kort och Albin kan snabbt landa en fisk runt 50cm. Fisken tog en skrikig, orange/rosa räka.