Äntligen tid för fiske igen!

Den senaste tiden har verkligen varit fullspäckad med saker som tagit upp all min fisketid. 

Dels har jag och min familj flyttat från stan ut på landet närmare bestämt Björlanda Kile. Nu när vi är på plats känns det helt fantastiskt att ha lämnat stan. Härute är det lugnt och stilla och bara en kort promenad ner till havet. Jag ser mycket fram emot nästa års havsöringssäsong. Vikarna i närheten av Björlanda är mycket kända för sitt havsöringsfiske främst på våren och hösten. Jag kommer ha båt nästa säsong och tänker då utforska varenda vik och grynna i området!

Förutom familj så har jakten har också tagit mycket tid. Jakt är något som jag är väldigt ny på men jag känner redan att det kommer bli ett stort intresse. Jakten kompletterar fisket perfekt då jaktsäsongen börjar då fiskesäsongen slutar. Jag älskar att vara utomhus och hitta på spännande saker så nu blir man sysselsatt året om! Livet som jägare har börjat bra för mig och jag har lyckats fälla ett par dovhjortar och ett vildsvin denna hösten! Här är bild på vildsinet

I helgen hade jag iaf lyckats pricka in en dag då jag kunde sticka iväg på lite regnbågsfiske. Jag och Flajfishing Michael stack iväg och hade ett spännande fiske på svåra regnbågar.
Du kan läsa om fisket här.